TADIĆ KOMANDUJE: Napašćemo, biće lakše nego u Podgorici!

Autor:

Sport

13.10.2018

11:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski reprezentativac, Dušan Tadić smatra da je utakmica protiv Rumuna od iste važnosti kao protiv Crnogoraca, ako ne i bitnija jer će odlučiti ko će biti prvi u grupi. Kratko se osvrnuo na meč iz Podgorice i suđenje italijanskog arbitra.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Tadić je spreman za Rumune!

- Mislim da nema dodatnog pritiska, bez obzira što je sutra možda meč za prvo mesto u grupi u konačnom plasmanu. To nam je samo motiv više da dobro odigramo- rekao je Tadić.

Tadic o nervozi iz meča sa Crnom Gorom.

- Nije, nebitno da li imam traku ili ne. Sve je isto sa trakom ili ne, ja sam najiskusniji ovde. Jednostavno, samo me iritirao sudija na meču sa Crnom Gorom. Nije nam dozvolio da igramo. Pokušavao sam na lep način da mu objasnim da hoćemo da mu pomognemo, a on mi je odgovorio, ajde, ćuti i igraj. Normalno da me je to iznerviralo. Krivo mi je i za promašenu šansu, ali nije to mnogo uticalo na mene- rekao je Tadić.

"Orlovi" će protiv Rumuna ići na pobedu, igraće prepozantljivu ofanzivnu igru.

- Volimo da igramo kad dominiramo, kad imamo posed. Tako je bilo u Podgorici, ali to nije uvek moguće. Moramo da znamo da nekad i kad se povučemo vršimo presing. Međutim, moramo da se trudimo da dominiramo... Sad ćemo imati bolji teren i biće nam lakše da igramo, da jos više ta naša igra dođe do izražaja- rekao je Tadić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading