BARSA NE ŽELI DA RIZIKUJE: Briše KLAUZULU iz Mesijevog ugovora!

Autor:

Sport

15.10.2018

14:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Barselona želi da produži ugovor sa zvezdom kluba, Lionelom Mesijem, ali želi i da predupredi njegov odlazak 2020. godine bez obeštećenja jer postoji specijalna klauzula koja mu to omogućava.

Neće ga Barsa olako pustiti!

Katalonci žele da naprave izvesne promene u ugovoru Argentinca, a to znači da izbrišu klauzulu po kojoj bi on 2020. godine bez obeštećenja mogao da ode u klub koji se ne smatra "elitnim", prenosi "El Mundo Deportivo".

Barsa je upravo zbog iste klauzule u ugovoru moralada se pozdravi sa Ćavijem, koji je otišao u Katar, dok je Andres Inijesta pojačao redove japanskog kluba Visel Kobe.

Otpusna klauzula iz Mesijevog ugovora, u slučaju da prevremeno ode u neki evropski vrhunski klub, "teška" je 700 miliona evra.

Ipak, "El Mundo Deportivo" malo je verovatno da bi Mesi prevremeno mogao da ode, budući da je u njemu proveo svoju celu karijeru.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading