Milojević prvi put progovorio o navodnom nameštanju meča PSŽ - Zvezda

Autor:

Sport

16.10.2018

12:57 >> 12:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Do sada se trener Crvene zvezde Vladan Milojević nije oglašavao o navodnom nameštanju rezultata meča u Parizu. Međutim, konačno je progovorio strateg crveno-belih i o toj temi.

RepublikaFoto: Starsport
Vladan Milojević

Zvezda se oglašavala saopštenjima, a ovog utorka se pred novinarima prvi put pojavio i trener šampiona Srbije Vladan Milojević, koji je dao očekivane odgovore na pitanja kako komentariše te navode i kako to utiče na ekipu.

- Odgovoriću vam odmah na drugo pitanje: ne utiče nikako, to nas ne dotiče. Što se tiče prvog pitanja, ne želim uopšte na to da odgovaram. Jednostavno, imate klub sa svojim saopštenjima. Niti nas to dotiče, niti se obaziremo na sve to i ne bih da komentarišem - rekao je Milojević.


Usledilo je pitanje u kakvom je psihološkom stanju ekipa i kako radi?

- Rad je fenomenalan. Ne znam zašto mislite da imamo neki problem? Ako aludirate na ove navode, igrači se ponašaju sasvim normalno, ne vidim zašto bismo imali problem - odgovorio je Milojević.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading