"Zvezdaš" pomaže odblokiranju Partizanovog računa!

Autor:

Sport

17.10.2018

08:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Račun fudbalskog kluba Partizan konačno je odblokiran. Nakon zaostalih dugovanja za transfer Nikole Vujovića iz Mogrena, crno-beli su dugovali nešto više od 140 hiljada evra. Ta cifra je otplaćena, a zasluge idu jednom "zvezdašu".

RepublikaFoto: Starsport
FK Partizan

U pitanju je iznos od 144.521 evra, ali u međuvremenu, Mogren je ta potraživanja preneo na firmu ''Bonum'' koju zastupa Branko Bošković, nekadašnji fudbaler Zvezde. Ipak, iz Partizana su se žalili.

- Viši sud je usvojio našu žalbu na rešenje o izvršenju i čitav postupak vratio Prvom osnovnom sudu u Beogradu na ponovno odlučivanje - potvrdio je Vuletć.

Stav crno-belih je da FK Mogren, koji ponovo postoji, ne može da bude stranka u sporu, jer je preneo potraživanja na pomenutu firmu, pre nego što je nadležni sud utvrdio visinu potraživanja. Takođe, crno-belima je uplaćeno 204 hiljade evra kao trening kotizacija za Nemanju Radonjića koji je igrao u Partizanu, ali će veći deo tog novca ekipa iz Humske morati da prosledi Branku Boškoviću.

 

 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading