Više od igre u Ljutice Bogdana!

Autor:

Sport

17.10.2018

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

FK Crvena zvezda pokazala je društveno-odgovornu stranu, pošto je u reprezentativnoj pauzu ugostila dečake i devojčice iz Nacionalnog sportskog saveza slepih i slabovidih Srbije.

 

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Detalj sa humanitarne utakmice!

Dečaci i devojčice iz Nacionalnog sportskog saveza slepih i slabovidih Srbije imali su priliku da provedu deo dana u poseti Crvenoj zvezdi.


Oni su se družili sa fudbalerima i ujedno su bili na treningu omladinaca crveno-belih. Zatim su i odigrali utakmicu sa njima na terenu iza južne tribine stadiona "Rajko Mitić" uz sjajnu atmosferu.

Trener omladinske selekcije Bratislav Živković je ovaj put bio u ulozi golmana, dok su njegov izabranici našli u izmešanom sastavu sa gostima. Ovaj put je rezultat bio u drugom planu, a fudbal je još jednom pokazao da je više od igre.

- Veoma mi je drago što smo dobili priliku da budemo ovde i želimo da izrazimo ogromnu zahvalnost rukovodstvu Crvene zvezde. Počastvovani smo i verujemo da će ova poseta vrlo pozitivno delovati na našu omladinu da se još više bavi sportom. Redovno pratimo sve Zvezdine rezultate i apsolutno sam uveren da će našoj deci, koja su bila oduševljena kada su čula da će igrati utakmicu, ovo biti podstrek za dalje i dan za pamćenje - poručio je Petar Vranjković, predsednik Nacionalnog sportskog saveza slepih i slabovidih Srbije.

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com


Prvotima crveno-belih Nenad Milijaš na kraju je uručio i simboličan ček za pomoć Nacionalnom sportskom savezu slepih i slabovidih Srbije.

- Crvena zvezda je još jednom pokazala da je društveno-odgovoran klub koji brine o svim svojim navijačima. Ovom prilikom smo odigrali i utakmicu sa slabovidim dečacima i devojčicama, i Zvezda je pokušala, koliko je u mogućnosti, da im pomogne i da im ulepša jedan dan - rekao je Milijaš.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading