Evo gde ćemo gledati prenos Zvezda - Liverpul!

Autor:

Sport

18.10.2018

14:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pred svaku utakmicu u evropskim takmičenjima morali smo da proveravamo koji program prenosi mečeve srpskih klubova u eliti, pa neretko nismo gledali iz svojih fotelja jer javni servis nije bio u mogućnosti da u programsku šemu uvrsti Ligu šampiona i Ligu Evrope, ali RTS je rešio da ponovo prenosi Zvezdin put u najelitnijem fudbalskom takmičenju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
FK Crvena zvezda

Arena je prenosila utakmicu prvog kola između Zvezde i Napolija (0:0), na RTS-u je emitovan TV prenos sa ''Parka prinčeva'', gde je PSŽ savladao Zvezdu sa 6:1, a ono što sada sledi jeste utakmica između Liverpula i Crvene zvezde, u sredu, 24. oktobra od 21 čas.

I ovu Zvezdinu utakmicu će RTS direktno prenositi, dok je ''Arena Sport'' u tom terminu najavila utakmicu između Dortmunda i madridskog Atletika.

Prema programskoj šemi, program posvećen utakmici između Liverpula i Crvene zvezde počinje u 20:45h, trajaće petnaestak minuta, do početka utakmice, a po završetku meča sledi još jedan kraći rezime iz RTS-ovog studija.

Foto: Printscreen/RTS

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading