ČEKA SE PRAVI RADONJIĆ: Evo koje poteškoće ima srpski reprezentativac u Marseju!

Autor:

Sport

20.10.2018

21:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši fudbaler Crvene zvezde Nemanja Radonjić još uvek traži svoj put u Olimpiku iz Marseja. U redovima crveno-belih je bio jedan od najbržih, ali u novom klubu, to nije slučaj, kako je rekao u Marseju svi fizički u sjajnoj formi da je njegova brzina zanemarljiva.

RepublikaFoto: Starsport
Nemanja Radonjić

- Tamo je svaki drugi brz kao ja. Stvarno je ogromna razlika ovde i tamo, pre svega u trčanju. Tamo su svi prespremni. Biće mi potrebno malo vremena da se naviknem na sve to, ali moći ću ja i tamo da igram - ohrabruje sebe Radonjić.

Evo šta Radonjić misli o šansama "orlića" na Evropskom prvenstvu.

- Pa dobro, ne bih obećavao, ali imamo stvarno baš dobru ekipu. S nekim momcima se znam ceo život. Sa Andrijom Živkovićem sam trenirao u Nišu kad smo imali deset godina. Voleo bih da ja, ali i svi mi koji imamo pravo, odemo sledeće godine na Evropsko prvenstvo za mlade reprezentacije. Mislim da možemo da osvojimo to - naveo je Radonjić.

Radonjića su u Marseju srdačno primili, a najbolje odnose je izgradio sa Pajeom i Strotmanom.

- Velika je čast igrati s Pajeom, on je tamo bog, numero uno. A uz to je i dobar tip. Prihvatio me sjajno, kao i svi ostali. Strotmana znam još iz Rome, pa razmenimo po koju na italijanskom, a najviše vremena provodim sa Ćaleta-Carom, pošto nemamo jezičku prepreku - izjavio je Radonjić.

Podsetio se karijere u Italiji i saradnje sa proslavljenim italijanskim treterom Muricijem Sarijem.

- Nijedan sastanak Sari ne drži bez cigarete u ustima. Pa onda kad izađe iz svlačionice, igrači moraju rukama da rasteruju dim. Možda mu je to talija - podsetio se Radonjić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading