Sari smirio strasti, Murinju izvinjenje!

Autor:

Sport

20.10.2018

21:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čelsi i Junajted su remijem 2:2 otvorili novo kolo u Premijer ligi. Prštalo je na terenu, ali posle meča, pošto zamalo nije došlo do fizičkog okršaja između Žoze Murinja i jednog od pomoćnika Mauricija Sarija.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Murinjo i ekipa se i dalje ne bude!

Barkli je golom u poslednjim sekundama meča doneo "Plavcima" bod, a nakon toga usledilo je  radovanje svih u Čelsijevom stručnom štabu. Jedan od Sarijevih pomoćnika se radovao baš ispred Murinja, što je Portugalca iznerviralo, pa je pokušao čak i fizički da se obračuna.

Usledio je opšti haos na terenu, a Sari je nakon utakmice, kada je saznao šta se desilo, naterao svog čoveka da uputi izvinjenje Murinju.

- Nisam video šta se desilo na terenu. Nakon meča, pričao sam sa Žozeom, shvatio sam da je naša greška i odmah sam otišao da popričam sa članom osoblja. Doveo sam ga da se lično izvini Portugalcu, priznali smo našu grešku- rekao je Sari.

Italijanski trener je zamerio svojim igračima pad u igri.


- Ja želim da osvojim tri boda u svakoj utakmici. Igrali smo odlično prvih 60 minuta, ali onda smo prestali sa našom igrom. Ja ne želim da igramo tako što šaljemo dugačke lopte, ja želim kratka dodavanja- rekao je Sari.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading