MIRKOVIĆ NAKON REMIJA: Razočaran sam!

Autor:

Sport

21.10.2018

13:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana odigralu su bez golova (0:0) u derbiju 12. kola protiv Spartaka u Subotici. Trener crno-belih Zoran Mirković bio je vidno nezadovoljan nakon još jednog lošeg izdanja njegovih pulena.

RepublikaFoto: Starsport
Zoran Mirković u Subotici

- U prvom poluvremenu smo protraćili 45 minuta bez igre i agresije potrebne da se povede. Loše smo ušli u utakmicu. Prolazili su nam minuti, a mi ništa nismo radili. Druga deonica je bila mnogo bolja, ali opet nismo uspeli da damo gol. Mogu da kažem da sam razočaran - rekao je strateg Partizana.

Reprezentativna pauza nije nešto što je uticalo na neuigranost tima iz Humske.

- Može da se kaže da nam je problem bio što nismo bili kompletni, ali mi nismo bili na nivou. Moramo mnogo bolje da igramo. Spartak je prikazao odličnu igru, imali su čak i šansu za pobedu - istakao je Mirković.

RepublikaFoto: Starsport
Vladimir Stojković brani penal Ćećariću

Njegov kolega, Predrag Rogan, žali što ekipa Subotičana nije trijumfovala:

- Ja sam u najavi meča rekao da je Partizan favorit. Ja sam mojim momcima rekao da je ovo utakmica za njih, da pokažu kvalitet. Možda ostaje žal što nismio uzeli tri boda. Imamo obavezu da što pre približimo Spartak gornjem delu tabele. Sada se videlo da trenutna pozicija u Superligi Srbije nije pokazatelj kvaliteta moje ekipe - rekao je Rogan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading