Kako je Liverpul učio od Crvene zvezde!

Autor:

Sport

22.10.2018

15:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde gostuju Liverpulu u sredu od 21:00, u okviru trećeg kola C grupe Lige šampiona, a dva kluba su odmerila snage u kultnom duelu 1973. godine. Zato je nova epizoda „Zvezda TV“ upravo posvećena tim čuvenim utakmicama.

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Generacija Zvezde koja je savladala Liverpul

Zanimljivo, prvi susret bivših šampiona Evrope bio je takođe 24. oktobra, a u oba duela slavili su crveno-beli sa po 2:1 i ujedno naneli prvi poraz slavnom rivalu u 20. veku na Enfildu.

Zvezdine legende prisetile su se kultnih utakmica na Marakani i u Engleskoj, Slobodan Cole Janković je ispričao za „Zvezda TV“ kako je postizao golove, Vladimir Petrović Pižon se osvrnuo na duel sa Kevinom Kigenom, dok je Stanislav Karasi otkrio i zanimljivu opkladu.


Takođe, govorio je i bivši igrač Liverpula Kris Lovler, uz poseban osvrt na atmosferu i kako je to Zvezda uticala na promenu igre tima sa Enfilda, odnosno kakav efekat i danas imaju ti dueli.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading