MILOŠ DEGENEK PORUČIO ŠIPTARSKOM PROVOKATORU: Šaćiri ne vredi kao čovek, ni sam ne zna odakle je!

Sport

23.10.2018

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Poginućemo za Zvezdu", "Očekujem klanje", "Ako treba, nosiće nas hitna sa terena", samo su neke od srčanih izjava defanzivca Crvene zvezde Miloša Degeneka (24) otkako igra za tim iz Ljutice Bogdana, a u najavi meča sa Liverpulom u trećem kolu Lige šampiona takođe oštro se obratio šiptarskom provokatoru iz redova "crvenih" - Džerdanu Šaćiriju!

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Miloš Degenek

- Video sam da su mu puna usta Zvezde i srpskih navijača. To je njegova stvar. Ako hoće da provocira, neka provocira, to ti odmah pokaže kakav je čovek i koliko vredi. Očigledno ne vredi kao čovek nimalo, zato što voli da provocira na osnovu nečije rase, države iz koje je, porekla... Još gore je što on sam ne zna odakle je - jasan je momak iz Knina u poruci švajcarskom reprezentativcu rođenom u Gnjilanu!

Podsetimo, Šaćiri je u tandemu sa Granitom Džakom bio glavni provokator na Mundijalu u Rusiji, a golove protiv Srbije proslavljali su pokazajući albanskog dvoglavog orla, dok su na kopačkama imali zastave takozvane države Kosovo.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Džerdan Šaćiri

- Mi nikoga ne provociramo niti ćemo nasesti na njegove fore. Bolje ćuti, radi svoj posao, nemoj da se baviš politikom, sine, igraj fudbal, kao i mi ostali... Mada, neka radi šta hoće, meni ni iz džepa ni u džep - zaključuje Degenek u razgovoru za Telegraf.rs.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading