NOVAC JE JEDNO, A TEREN DRUGO! Crveno-beli veruju u čuda!

Autor:

Sport

23.10.2018

08:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji strelac Crvene zvezde El Fardu Ben uoči utakmice protiv Liverpula u Ligi šampiona izjavio je da je kao mali bio veliki navijač engleskog kluba, ali da to neće uticati na želju da sa crveno-belima iznenadi na Enfildu.

RepublikaFoto: Starsport
Crveno - beli pred velikim izazovom!

- Kao mali bio sam navijač Liverpula, ali sada sam fudbaler Crvene zvezde. Da, sanjao sam da igram na Enfildu, ali ja sam profesionalac i biću fokusiran. Ova utakmica dolazi posle teškog poraza i loše igre u Parizu, Moramo da odigramo sa mnogo više samopouzdanja nego protiv Pari Sen Žermena- rekao je Ben novinarima uoči polaska na Ostrvo.

Ben je istakao da očekuje da ekipa odigra mnogo bolje nego u Parizu.

- Biće to drugačija utakmica, nadam se i bolji rezultat za nas. Oni su tim sa velikim imenima, igraju sa dosta samopuzdanja, oni su jedan od najboljih timova na svetu, pogotovo na domaćem terenu- istakao je reprezentativac Komorskih ostrva.

RepublikaFoto: Starsport

Na pitanje kako protiv najskupljeg defanzivca na svetu Virdžila Van Dajka i golmana Alisona Bekera, Ben je rekao.


- Ne, ne razmišljam o tome. Novac je jedno, a teren je drugo. Moj fokus nije na tome, nego na onome što će se dešavati na terenu- poručio je Ben.


Fudbaler Crvene zvezde Goran Čaušić izjavio je da ekipa zahvaljujući pobedama u prvenstvu sa dosta samopouzdanja ide na megdan Liverpulu u LIgi šampiona i da je najvažnije da izađe na teren Enfilda bez straha.

- Svaka pobeda nam donosi samopouzdanje, idemo u goste velikoj ekipi kao što je Liverpul, koj je po svemu kvalitetnbija od nas, ali na nama je da damo maksimum i šta bude - bude. Prošle godine igrali su finale, možda je sad cilj da osvoje. Ne treba da se plašimo, već da da odigramo bez straha, sa dosta trčanja i presinga- rekao je Čaušić novinarima uoči polaska na Ostrvo.
RepublikaFoto: Tanjug/AP

Prema njegovim rečima draž fudbala i jeste u tome što favoriti na papiru ne pobeđuju uvek.

- Čuda se dešavaju, pogotovo u fudbalu, svake nedelje se desi neko, Real izgubi od Levanta, izgubi i Barselona, pa zašto da ne izgubui i Liverpil. Bitno je da budemo agresivni, da dobro stojimo i to je način da im se suprostavimo. Čeka nas velika utakmica, a na nama je da budemo najbolji što možemo- istakao je Čaušić.

Utakmica između Liverpula i Crvene zvezde igra se ove srede od 21 sat na Enfildu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading