GOLGETER INTERA PONOVO U KATALONIJI: OSVETNIK IKARDI DOLAZI PO BARSU

Autor:

Sport

24.10.2018

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten zahuktalog Intera vraća se u klub u kojem je kao tinejdžer proveo tri sezone, ali gde nikada nije dobio šansu u prvom timu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mauro Ikardi

Osvetnik Mauro dolazi po Barsu! Fudbaleri Barselone dočekaće večeras (21.00, Arena sport 3) Inter u jednom od derbija 3. kola Lige šampiona, a osvetu im sprema kapiten nero-azura Mauro Ikardi (25). Argentinac je kao tinejdžer tri godine nosio dres katalonskog giganta, ali nikada nije dobio priliku da zaigra u prvom timu. Probao je da krči svoj put u periodu od 2008. do 2011. godine, ali je konkurencija bila paklena, pa je sreću morao da potraži u Sampdoriji. Odstranjen je kao netalentovan, u Italiji je pokazao kakav je ubica pred golom, pa sada vredi preko 100 miliona evra i dobro bi došao Barsi, pogotovo kada u timu nema njegovog zemljaka Lionela Mesija.

PRESUDIO MILANU

Omaleni čarobnjak pauziraće tri nedelje zbog loma podlaktice, pa će izabranici Ernestea Valverdea bez njega morati na megdan Italijanima, sa kojima dele prvo mesto B grupe sa maksimalnih šest bodova. Ikardi se na Nou kamp vraća raspoložen jer je minulog vikenda u sudijskoj nadoknadi presudio Milanu u derbiju Dela Madonina (1:0). Argentinac je na meti brojnih klubova, a o daljim koracima u njegovoj karijeri pitaće se njegova prelepa supruga Vanda Nara, koja mu je i agent.

- Šteta što neće biti Mesija, zadovoljstvo je biti na terenu sa takvim asom. Mi smo spremni da igramo protiv bilo koje ekipe na svetu i protiv bilo kog igrača. Imamo veru u sebe i znamo koliko možemo. Iskreno se ne kajem zbog odlaska iz Barselone pre sedam godina, bio je to pravi potez - istakao je napadač Intera uoči gostovanja u Španiji.

RepublikaFoto: instagram.com/wanda_icardi
Supruga Maura Ikardija - Vanda Nara

SEĆANJE NA MURINJA

Barselona i Inter poslednji put su igrali u epskom dvomeču polufinala Lige šampiona u aprilu 2010. godine. Predvođeni Žozeom Murinjom (55) sa klupe i Dejanom Stankovićem (40) na terenu, Italijani su tada eliminisali favorizovane Špance (3:1 i 0:1), da bi zatim u finalu pobedili Bajern (2:0) i stigli do "ušatog" pehara. Otada se mnogo toga promenilo, Inter više nije u vrhu evropskog fudbala, dok je Barsa u međuvremenu dva puta bila na vrhu kontinenta.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading