Samuraj među "lisicama"?

Autor:

Sport

24.10.2018

10:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski klub Lester siti nanišanio je prvo pojačanje u zimskom prelaznom roku. Kako se spekuliše kofere sa "King Pauer" stadiona trebalo bi spakuje Japanac Šindži Okazaki, a njegovo mesto popuniće njegov zemljak.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Navijači Lestera

Prema navodima engleskih medija, uprava "lisica" spremila je 20 miliona evra za napadača Portimonensea Šoja Nakađimo. Ovaj 24-godišnji fudbaler bio bi idelana zamena za Okazakija. Pored toga što igraju na istoj poziciji, Lester bi dobio mlađeg igrača i mogući zalog za budućnost.

Nakađima je eksplodirao ove sezone, od marta je član A selekcije svoje zemlje, a u klubu je na sedam dosadašnjih utakmica postigao četiri gola i podelio tri asistencije. U proseku, "nešto" uradi na svakom susretu, dakle. Sve to dalo je za pravo upravi portugalskog kluba da podigne zahteve na fudbalskoj pijaci, pa je Nakađima trenutno procenjen na nekih 10.000.000 evra. 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading