PRIJA MU ATINA: Prijović ostaje u PAOK-u?

Autor:

Sport

24.10.2018

13:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naš reprezentativac Aleksandar Prijović pominjan je kao potencijalno pojačanje mnogih evropskih klubova u letnjem prelaznom roku. Kako je Srbin nastavio da pruža odlične partije interesovanja ne manjka, ali bi on najradije da ostane u Grčkoj.

Aleksandar Prijović

Ponovo se šuška o transferu u Englesku ili Kinu, ali ako pitate Novaka Prijovića, brata i agenta srpskog reprezentativca, nema dileme oko toga kakva je dalja budućnost rasnog golgetera. 

- Njegov posao je da postigne gol, to je ono što radi u Paoku. On je borac i uvek daje sve od sebe. Verujem da će postići i više golova nego prošle sezone (27). Aleksandar voli PAOK, navija za ovaj klub i želi da ostane - otkriva Novak Prijović za grčki sajt "SDNA".

RepublikaFoto: twitter.com/PAOK_FC
Aleksandar Prijović

Kako otkriva Prijović, Aleksandar uživa veliko poštovanje u Solunu i voli kompletan tim sa kojim pokušava da osvoji šampionsku krunu u Grčkoj.

Zanimljivo, Novak Prijović je kratko prokomentarisao i pitanje – zašto njegov brat ne igra za reprezentaciju Srbije?

- Jedan mora da igra, zato drugi ne igra. U tima ima igrača koji su duže tu - poručio je Prijović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading