RASPAD Mančestera!

Autor:

Sport

25.10.2018

03:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beše jedan Mančester junajted, sada se samo pripoveda. Poraz "crvenih đavola" u trećem kolu Lige šampiona od Juventusa na svom terenu sa 1:0 bio je mučan za gledanje domaćim navijačima. Da im nije došao Kristijano Ronaldo, ne bi imali ni čemu da se obraduju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Detalj sa utakmice Junajted - Juventus!

Dugo niko nije tako nadigrao četu Žozea Murinja u dvoboju evropskih velikana. Stara dama dominirala je po celom terenu, pa je susret delovao kao borba Davida i Golijata.

POTPUNO PONIŽENJE

Mnogi su još jednom osuli paljbu po taktici i izboru igrača Gospodina Specijalnog, pa ne čudi da je za legende "teatra snova" Rija Ferdinanda i Pola Skolsa njihov tim bio neprepoznatljiv.

- Mene je bilo sramota zbog onoga što sam video. Ali ko zna, možda Murinja nije, možda je srećan, ko će ga znati. Juventus nas je deklasirao na svakom delu terena. Čestitam timu iz Torina na značajnoj pobedi u gostima protiv jednog ovako velikog tima. U stvari, tima sa velikim imenom i koji je to nekad bio - zagrmeo je Skols, član generacija koje su 1999. i 2008. osvojile dve jedine titule Lige šampiona.

RADIKALNE PROMENE

Ništa manje kritičan nije bio ni stameni štoper koji je dominirao odbranom u paru sa našim Nemanjom Vidićem. Upravo je on kao kapiten doneo poslednji "ušati pehar" na Old Traford pre deset godina, ali ne veruje da će se to uskoro ponoviti ako se nešto radikalno ne promeni.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- Utakmica je izgledala kao da igraju dečaci u crvenim dresovima protiv momaka u crno-belom. Očekivali smo borbeniju utakmicu, ipak se igrala Liga šampiona na domaćem terenu. Umesto toga, dobili smo letargično prvo poluvreme i nešto malo bolje drugo. Juventusova vrhunska igra zadala nam je puno problema. Ako se nešto uskoro ne promeni, ovo u budućnosti neće izaći na dobro - bio je oštar Ferdinand.

Kjelini izgrlio maestralnog Mažića!

Milorad Mažić održao je još jedan sudijski čas. Najbolji srpski arbitar bez premca je delio pravdu na Old Trafordu, bez ijednog prigovora. Samo tri podeljena žuta kartona govore da je imao kontrolu meča. Ipak, najveće priznanje odao mu je kapiten Juventusa Đorđo Kjelini, koji se sa Mažićem izgrlio posle utakmice i čestitao mu na dobro odrađenom poslu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading