Radonja i Sergej OČI U OČI!

Autor:

Sport

25.10.2018

03:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako hoćete da pobedite Srbe, dovedite druge Srbe! Tim motom mogu da se rukovode i Marselj i Lacio u susretu trećeg kola H grupe Lige Evrope (21.00). Sa jedne strane kao domaćin biće Nemanja Radonjić, pod uslovom da dobije šansu, dok će ulogu gosta imati Sergej Milinković-Savić, s kojim je delio sudbinu u dresu "orlova" na Svetskom prvenstvu.

RepublikaFoto: Telegraf/Nebojša Mandić
Sergej Milinković Savić i Nemanja Radonjić

Gledajući dosadašnji učinak, Radonjinom timu je pobeda potrebnija jer su izvukli samo bod iz remija sa Apolonom (2:2). Međutim, Rimljane je Ajntraht razneo u prošlom kolu sa 2:2, pa moraju da se čupaju na teškom gostovanju. Ohrabrujuće je to što Lacio postiže prosečno više od dva gola u poslednjih sedam mečeva, dok Francuzi isto toliko primaju. Italijani znaju da su ubedljivo slavili u prethodnom međusobnom odmeravaju snaga, davne 2000. sa 5:1. S druge strane, Marselj igra kod kuće, gde retko gubi, pa je i blagi favorit na kladionicama.

Veliki srpski okršaj očekuje se i u Frankfurtu. Naša kolonija Ajntrahta dočekuje Apolon, za koji igra Saša Marković, s tim da se Filipu Kostiću, Mijatu Gaćinoviću i Luki Joviću daju znatno veće šanse. Pre svega zbog forme u kojoj se nalazi mladi napadač "orlova" koji je ove sezone upisao već devet golova. Ako Jović proradi i u Ligi Evrope, ima velike šanse da posle Bundeslige postane i najbolji strelac UEFA takmičenja.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading