HLADAN TUŠ U AJNDHOVENU: PSV izjednačio u finišu, remi u Brižu!

Autor:

Sport

24.10.2018

18:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iznenađenje u Ajndhovenu, posle preokreta fudbaleri PSV-a su ugrabili bod protiv Totenhema 2:2, dok su Monako i Briž remizirali rezultatom 1:1.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Detalj sa utakmice PSV - Totenhem!

Totenhem je krenuo ofanzivno, prvi je pripretio, jedva su fudbaleri Ajndhovena uspevali da odole napadima gostiju. Hari Kejn je bio rešen da postigne pogodak jer je već na startu meča imao nekoliko prilika. Uspevali su fudbaleri PSV-a da priprete u nekoliko navrata, a onda hladan tuš za Totenhem u 30. minutu, kiks štopera Totenhema Tobija Alderverelda, koštao je goste gola, Irving Lozano mu je ukrao loptu i uspeo da lobuje nemoćnog Lorisa.

Od ovog trenutka su fudbaleri Totenhema preuzeli inicijativu i pitali se za sve na terenu, u 39. minutu stižu do izjednačenja.  Lukas Mura iz odbitka je uspeo da savlada golmana PSV-a.

Kapiten Totenhema Ugo Loris dobija crveni karton, od tog trenutka se stvari na terenu menjaju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

U 87. minutu PSV izjednačava preko Luka de Jonga za veliko iznenađenje u Ajndhovenu.

U 55. minutu akcija koja se čekala  centaršut Eriksena sa leve strane Hari Kejn je nonšalantno zatresao mrežu PSV.

U Bridžu prvih pola sata nije bilo nekih uzbuđenja, Monako jeste imao inicijativu, ali bez konkretnih prilika. U 32. minutu prekida Monako uspavanku, sjajna asistencija Aleksandra Golovina na desnu stranu kaznenog do Muse Sile, koji je samo sproveo loptu u gol.

Ekspresno izjednačava Briž, Vesli je ostao sam posle centaršuta Vanakena i glavom matirao nemoćnog Badiašilea.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading