NEMAČKI FIĆFIRIĆ UNIŠTIO ZVEZDU!

Autor:

Sport

26.10.2018

08:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde ostavili su solidan utisak u porazu od Liverpula (4:0) u Ligi šampiona. Ipak, utisak je pokvario sudija Danijel Žiber. Dosudio je dva penala za Engleze i tako potpuno razbesneo legendu crveno-belih Duleta Savića.

RepublikaFoto: Starsport

- Utakmice Lige šampiona ne bi trebalo da sude arbitri koji nisu dorasli ovom nivou, kao što je ovaj dečkić. To je jedan fićfirić koji verovatno nikada nije igrao fudbal. Da bi došao do Lige šampiona, on mora da ima 10-15 godina sudijskog staža iza sebe. Vidi se da ne oseća igru. Postoje dueli koji su muški, a nisu faul, ali on ne zna to da proceni - rekao je Savić za "Informer".

On je potom rešio da spusti loptu.

-  Ne kažem da je sudija kriv za poraz, taman posla. Liverpul je bio bolji, ali je sudija mnogo grešio na štetu Zvezde i to utiče na psihu igrača. U startu ste hendikepirani jer se borite i protiv boljeg protivnika i protiv sudije i njegovog neznanja. Ne umanjujem pobedu Liverpula niti krivim sudiju za poraz Zvezde, ali to su stvari koje kvare utisak o utakmici. Liverpul je bio bolji, ali nema potrebe da još i sudija maltretira Zvezdu.

Savić se osvrnuo na greške koje je Nemac napravio.

- Kad neko ne zna šta je duel, onda sudi penal poput onog prvog. To nijedan engleski sudija ne bi dosudio, niti iko ko ima iskustva. Duel Stojkovića i Manea ne bi bio faul ni na centru, a kamoli u kaznenom prostoru. Što se tiče drugog jedanaesterca, Ben je prvo glavom udario loptu pa se ona spustila i zakačila ruku, koja je bila u prirodnoj poziciji i nije sprečavala put lopte ka golu - zaključio je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading