Mitar o Benitezu, Jokanoviću, promeni i svom fokusu

Autor:

Sport

26.10.2018

12:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Mitrović igra odlično u dresu Fulama. Trese mreže u Premijer ligi, i sve je češće u centru pažnje. I ovoga puta govorio je o svim atkulenim temam.

- Nismo odgovarali jedan drugom i to je jednostavno. Nisam se uklapao u njegovu taktiku, pa se nisam osećao komforno na terenu. Jednostavno nije mogao da izvuče maksimum iz mene. Ništa lično, to je posao. Imali smo dobar odnos i Benitez je dobar čovek. Jedan je od najboljih trenera sa kojima sam radio kada govorimo o defanzivnoj taktici - rekao je Mitrović.

On je govorio i o Slaviši Jokanoviću i Fulamu.

- Sreća je da sam ostao u kontaktu sa Jokanovićem. On je jedan od razloga zbog kojih sam odabrao Fulam. Imao je ogroman uticaj na mene. Sjajno kada možete da razgovarate sa nekim iz svoje zemlje na maternjem jeziku. On je sjajan i smiren čovek.

Mitar je objasnio i šta se promenilo i kako je uspeo da se smiri.

- Još uvek sam isti čovek, samo sam možda ranije više voleo kavgu. Fokus mi je sada na igri, golovima i pobedama - zaključio je Srbin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading