Jokanović: Ljudi, fudbal nije tenis!

Autor:

Sport

26.10.2018

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li je Slaviša Jokanović na tankom ledu? Fulam je u krizi, a česti su udari na odbranu tima koju Srbin predvodi sa klupe. Legendarni as ima zanimljivo objašnjenje.

- Ako ne napadamo, nećemo postizati golove. Ne razumem te primedbe, valjda hoćete da me pitate kada ćemo biti solidniji u odbrani? Moramo biti solidarniji i imati bolju defanzivnu koordinaciju, isto tako da budemo disciplinovani. Moramo se prilagoditi načinu igre, jer ako sad stanemo i prestanemo da dajemo golove, opet ćete me pitati o nekim promenama. Potrebno je naći pravi balans, znam da nema izgovora za brojne greške koje pravimo, ali ono što nam je potrebno je podrška. Ne bih da pričam o individualnim greškama, ovo je fudbal, ovo nije tenis i greške su sastavni deo ovog sporta - rekao je Jokanović.

Sve su jače glasnine da bi Srbin vrlo brzo mogao da dobije otkaz. Prvi čovek Fulama Kan je to oštro demantovao, ali nije tajna da u Premijer ligi i nema baš milosti za menadžere. Uvek su prvi na udaru i ako ne krene da pobeđuje, Jokanović će teško još dugo zadržati posao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading