VULETIĆ: Liverpul će se više preznojiti u "Zemunelu" nego što su protiv Zvezde

Autor:

Sport

27.10.2018

08:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda će ponovo odmeriti snage u četvrtom kolu Lige šampiona, a pedantni Englezi su odavno napravili plan priprema za meč u Beogradi.

RepublikaFoto: Starsport
Vladimir Vuletić

Vladimir Vuletić, potpredsednik Partizana je za Informer potvrdio da će engleski tim 6. novembra, na dan meča sa crveno-belima u 4. kolu Lige šampiona, obaviti trening u sportskom centru crno-belih.

- Partizanova omladinska škola je poznata kao druga u Evropi, posle Ajaksove. Naš kamp "Zemunelo" je svakako najbolji u Srbiji, verovatno i šire. Nije ni čudo što jedan velikan, petostruki prvak Evrope i finalista prošlosezonske Lige šampiona bira da se pripremi za meč sa Zvezdom u našem domu. Najbolji uslovi omogućiće igračima Liverpula da se verovatno više preznoje nego što je to bilo na prvoj utakmici odigranoj na Enfildu - izjavio je funkcioner crno-belih za Informer.

Vuletić kaže da će Partizan svakoj gostujućoj ekipi izaći u susret ukoliko je to moguće.


- Oni će imati vrhunske uslove. Nadam se da ćemo posle toga gledati praznik fudbala i dobar okršaj u Ligi šampiona. Partizan pruža mogućnost svim ekipama koje gostuju u Beogradu da koriste naš sportski centar. To je poslovna politika kluba, nemamo razloga da takvom gigantu ne ustupimo na nekoliko sati naš kamp - smatra on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading