KAD JE TEŠKO - RONALDO!

Autor:

Sport

27.10.2018

18:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Juventusa savladali su ekipu Empolija na gostovanju u 10. kolu Serije A sa 2:1. Teže nego što se očekivalo "stara dama" je posle preokreta došla do nova tri boda i devete pobede u sezoni, a najzaslužniji za teko nešto bio je ko drugi nego Kristijano Ronaldo.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Čovek odluke - Kristijano Ronaldo

Portugalac je ponovo bio u centru pažnje, ovoga puta sa dobrim razlogom. Dao je dva gola i tako se sam potrudio da njegova ekipa stigne do preokreta i pobede na teškom gostovanju.

Nakon prvog poluvremena bilo je 1:0 za domaćina koji je u 28. minutu preko Frančeska Kaputa dao gol za veliku radost navijača. Ipak, sa startom drugom dela igre krenula je ofanziva gostiju. Nije se puno čekalo na izjednačenje koje je usledilo nakon jedanaesterca u 54. preko Kristijana Ronalda koji je postao i potpuni heroj utakmice kada je u 70. minutu postigao svoj drugi gol na meču. Ispostaviće se i presudan za pobedu njegove ekipe.

Najboljem fudbaleru sveta ovo je bio sedmi gol na 10 mečeva u Seriji A.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading