ŠMAJHEL PLAKAO NAD OLUPINOM HELIKOPTERA: Da li je vlasnik Lestera preživeo?

Autor:

Sport

28.10.2018

09:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na stadionu Lestera "King Pauer" u vreme kada je pao helikopter vlasnika kluba Višaja Šrivadanaprabe u klubu je bio samo golman Kasper Šmajhel.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kasper Šmajhel

Lester je odigrao 1:1 sa Vest Hemom a Šmajhel je bio jedini fudbaler na stadionu za vreme nesreće. Svedoci kako prenose engleski mediji tvrde da je u trenutku eksplozije izašao sa stadiona i trčao ka mestu na koje je helikopter pao. Međutim, bilo je kasno da bilo kome pomogne. Šmajhel je stajao ispred olupine helikoptera koja je još bila u plamenu, držao se za glavu i plakao.

Kompanija King Pauer, čiji je vlasnik bio Višaj Šrivadanaprab, potvrdila je da je tajlandski milijarder bio u helikopteru za vreme nesreće, ali ne i da je poginu, kako neki mediji spekulišu.


Tajlanđanin je na svaku utakmicu dolazio helikopterom i nakon nje se vraćao u London. 
Nedugo nakon što je helikopter poletio, navodno mu je otkazao motor. Oni koji su se zatekli u blizu nesreće svedočili su jezivim scenama, trenutku kada je helikopter pao i pretvorio se u vatrenu kuglu. 

Višaj je kupio klub 2010. godine za 33 miliona evra. Postao je omiljena ličnost u gradu jer je bio glavni razlog povratka kluba 2014. godine u Premijer ligu, a dve godine kasnije lisice su postale prvaci Engleske. Preme Forbsu on je peti najbogatiji čovek na Talandu, čije se bogatstvo procenjuje na 4.9 milijardi dolara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading