GORKE "TREŠNJICE" ZA JOKANA: Da li je Burnmaut potpisao otkaz našem treneru u Fulamu?

Autor:

Sport

27.10.2018

16:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Fulama koji sa klupe predvodi naš stručnjak Slaviša Jokanović doživeo je novi poraz u Premijer ligi. Ovoga puta Burnmaut se nasladio na "Krejv Kotidžu" i prilično lako došao do nove pobede (0:3) golovima Kaluma Vilsona i Dejvida Bruksa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Aleksandar Mitrović nemoćan protiv Burnmauta

Novi meč i novo razočaranje za navijače "Kotidžersa". Burnmaut je i u Londonu nastavio odlične igre iz dosadašnjeg dela sezone pa im je ekipa Aleksandra Mitrovića bila prelak zalogaj te su prilično lako došli do tri boda. Da stvar bude gora po Slavišu Jokanovića prethodnih dana se pojavila informacija o tome da mu je uprava Fulama dala ultimatum da mora da dođe do pobeda na naredne dve utakmice kako bi sačuvao mesto na klupi kluba.

Ipak, već sada su počele spekulacije o tome ko bi mogao da ga zameni. Kalum Vilson se sa svoja dva gola (14. i 85. minut) pobrinuo da možda i stavi paraf na otkaz našem treneru. Da dodatno pogorša stvar pobrinuo se i Bruks u 72. minutu meča. Fulam je ovim porazom ostao u zoni ispadanja i ima samo pet bodova iz 10 mečeva.

Liverpul je nastavio da vodi trku sa Mančester sitijem pobedom na "Enfildu" od 4:1 protiv Kardifa golovima Mohameda Salaha, Sadija Manea (dva) i Džerdana Šaćiri dok je poraz Velšanima ublažio Kalum Peterson. Na ostalim terenima Votford je bio ubedljiv u duelu sa Hadersfildom (3:0) dok je Brajton kod kuće došao do minimalne pobede protiv Vulverhemptona.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading