Šta se to dešavalo u svlačionici Liverpula pred Zvezdu?

Autor:

Sport

26.10.2018

17:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Liverpula savladali su Crvenu zvezdu sa 4:0 u utakmici trećeg kola Lige šampiona. Ipak, bilo je jako interesantno u svlačionici "Redsa" pred sam meč. Naime, vodila se rasprava o tome ko bi trebalo da bude kapiten jer nisu igrali ni Džon Henderson odnosno Džejms Milner.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Virdžil van Dajk

Klop je ipak odlučio da on ne donese odluku oko kapitena, već da sve ide demokratskim putem... Tako su Redsi kao treću opciju odabrali Van Dajka, a kao četvrtu Đini Vajnalduma.

- To dosta govori o ličnosti Virdžila van Dajka, ali to nije bila moja odluka - rekao je Klop engleskim medijima.

Ipak, jednu je sam doneo.

- Moja odluka je bila da Henderson i Milner ostanu kapiten i zamenik kapitena, to je 100 odsto logična stvar i tako bi bilo i da smo glasali. Kasnije sam rekao da narednu dvojicu kapitena izglasaju igrači. I sada tu imamo Van Dajka kao treću opciju i Vajnalduma kao četvrtu opciju - rekao je Klop.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Jirgen Klop

Naravno, Jirgen nije propustio priliku i da se našali.

- Da mi je neko rekao da će mi se u životu kao Nemcu ovako nešto dogoditi... Dva Holanđanina su dobila tako važne uloge! Ali, to je odluka igrača - rekao je Klop u svom stilu.

Van Dajk je bio kapiten Liverpula protiv Crvene zvezde, a mogao bi da predvodi Redse i protiv Kardifa 27. oktobra od 16 časova.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading