Fudbaler Partizana o "BALVANIMA", "DRVIMA" i "MAJMUNIMA"

Autor:

Sport

28.10.2018

16:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana odigrali su "samo" 1:1 na stadionu u Humskoj protiv Napretka iz Kruševca. Nakon meča mnogi igrači su pretrpeli salvu uvreda na njihov račun od strane navijača, a napadaču crno-belih Nemanji Nikoliću je to jako teško palo.

RepublikaFoto: Starsport
Nemanja Nikolić

Dan kasnije rođeni Kraljevčanin ostaje pri prvobitno izrečenom stavu, s tim da je osetio potrebu da razgraniči na koga se on odnosi.

- Naravno da ne mislim da verne navijače Partizana, već na Zapadu postoji grupa od 20-30 ljudi, koja nam konstantno vređa porodice. To što smo mi „balvani“, „drva“ i „majmuni“ možemo da svarimo, ali kad vam vređaju majku i sestru i poređaju sve „živo i mrtvo“ to ubija u pojam tokom igre - istakao je Nikolić u izjavi dostavljenoj medijima posredstvom klupskog portparola Biljane Obradović.

Tačno je da su Partiozanovi fudbaleri izloženi pritisku o kome nekadašnji prvotimac subotičkog Spartaka tiče, ali je isto tako jasno da su sami krivci za loše rezultate i gnev dela publike. S tim što za uvrede, ako su tačne, nema opravdanja.

- Na praznom prostoru se sve čuje. Niko od nas nije to zaslužio. Poštujemo svakoga ko kupi kartu i naravno da navijači od Partizana očekuju pobede, a kritika na račun igre može da se iznese i bez vređanja članova porodice - dodao je Nemanja Nikolić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading