HODŽSON JE BIO U PRAVU: Kapiten Milivojević je čovek od poverenja!

Autor:

Sport

28.10.2018

18:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Kristal Palasa došli su do vrlo bitnog boda u meču sa Arsenalom (2:2), a junak domaćih bio je naš reprezentativac Luka Milivojević koji je postigao dva gola. Njegov trener Roj Hodžson imao je poverenja u Srbina i nakon promašenog jedanaesterca na prošlom ligaškom meču.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Luka Milivojević

- Luka Milivojević je naš izvođač penala. Bio bih razočaran kada bi rekao da posle jednog promašenog jedanaesterca ne želi da izvodi sledeći. Dao ih je već dovoljno u prošlosti - rekao je Palasov trener u petak.

Protiv Arsenala videlo se koliko je bio u pravu. Milivojević nije ustuknuo. Dva iskorišćena penala za veliki bod protiv Arsenala. Kapiten Palasa ponovo je junak Selhurst Parka.

- Nije bilo sumnji, mada jesam osećao malo više pritiska nakon promašenog penala prošle nedelje. Na kraju, odlučio sam dobro, šutnuo snažno, dao dva gola... Ali ta dva gola posvećujem celoj ekipi - rekao je Milivojević posle remija od 2:2

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Roj Hodžson

- Nije bilo lako. Odmah posle te utakmice sa Evertonom, kad sam promašio ispred naših navijača. Nije isto bilo sada. Ali mislim da je bilo u redu. Golman nije imao šanse“, dodao je.

Hodžson je mogao slavodobitno da protrlja ruke. Sad svi znaju: bio je u pravu! Ali ne želi da Luki oduzima na slavi.

- Sve zasluge idu njemu. Velike zasluge. Nije to samo pitanje tehnike, već mentalne snage - hvali Hodžson.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading