LOPETEGI: Nisam glup!

Autor:

Sport

28.10.2018

19:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Real Madrida doživeli su pravu blamažu u "El klasiku" protiv Barselone koja je slavila sa čak 5:1. Trener "kraljevića" možda broji i poslednje sate na "Santjago Bernabeu", međutim on misli drugačije.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Đulen Lopetegi

- Teško je, uvek je teško kad izgubiš, a posebno kad izgubiš od Barselone. Imam ipak osećaj da smo mogli da okrenemo utakmicu, imali smo šansu da izjednačimo… U drugom poluvremenu smo bili mnogo bolji nego u prvom, imali smo taj trenutak kad smo mogli da se vratimo, pogodili smo i stativu, ali kad se to nije desilo desila se nesreća, pa povreda, treći gol koji nam je oduzeo nadu… Na kraju, kazna je bila preterana - sumira utiske Realov šef struke.

I zaista, imao je Real taj momentum početkom drugog poluvremena, ali nije baš da je poraz nezaslužen. Možda ne baš sa ovom razlikom, ali Barselona je bila mnogo bolja. Sigurno je toga svestan i sam Lopetegi, no pokušava da sačuva ekipu i kritike preuzme na sebe. On svakako ne bi mogao da ih izbegne. I pre ovog debakla pominjalo se pitanje njegove odgovornosti i smene.

- Svi znamo kako funkcionišu stvari u svetu fudbala. Odgovornost je na kraju na treneru. Nisam glup. Ali ovde kad pobeđujemo – pobeđujemo zajedno. I kad gubimo – gubimo zajedno. I dalje verujem da je ovo samo rana faza sezone i da će Real na kraju imati šta da slavi… Ovo je težak trenutak, ali dovoljno sam jak da znam da možemo da okrenemo situaciju. Imam punu veru u ovu grupu igrača i nemojte da očekujete sada neki novi pristup od mene. Samo sam koncetrisan na to kako da ih podignem, jer i dalje verujem u njih - kaže Lopetegi.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading