MARSEJ JE OPASAN, ALI JE MBAPE OPASNIJI: PSŽ pobedom nastavio niz od 11 pobeda!

Autor:

Sport

28.10.2018

21:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Pari Sen Žermena pobedili su Marsej u 11. kolu francuske Lige 1 sa 2:0 i tako produžili seriju bez kiksa u domaćem šampionatu. Dobro se držao domaćin, ali je onda u igru ušao Kilijan Mbape.

Kilijan Mbape

Pravi derbi viđen je na "Velodromu" u sudaru Olimpik Marseja i šampiona Francuske. Mora se priznati da je domaći tim bio bolji rival tokom prvih 45 minuta igre što je trener PSŽ-a Tomas Tuhel uočio te se u drugom delu igre odlučio da je vreme da sve karte baci u napad.

Moglo je da mu se oboji o glavu "mešanje karata" i ukazivanje prilike rezevistima na ovom meču. Ipak, najbolji mladi fudbaler sveta ponovo je opravdao taj epitet pa mu je trebalo svega tri minuta provedenih na terenu da postigne gol . U 62. minutu Nemac ga je uveo u igru, a Francuz mu za ukazano poverenju uzvratio u 65. 

Odlučno je gost čuvao tešku stečeno vođstvo, a tačku na i stavio je Julijan Draksler u 95. minutu utakmice.  Naš reprezentativac Nemanja Radonjić odigrao je poslednjih 20 minuta meča, ali bez velikog uticaja na konačan rezultat.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading