TATA BRANI LOPETEGIJA: Mom sinu su oduzeli 50 golova po sezoni

Autor:

Sport

29.10.2018

14:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Real je primio pet golova od Barselone, a otac trenera Đulena Lopetegija i pre meča znao je šta nedostaje timu koji njegov sin predvodi sa klupe.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

 

- Kristijano Ronaldo je bio dobar. Da li je bio narcis? Svi imamo neke mane, ali ispada da je on davao 50 golova po sezoni. On nedostaje Realu i Realu nedostaje pravi golgeter. Nisu doveli nijednog da ga zameni. Bilo je priče da dolazi Nejmar ali nije na kraju bilo ništa od toga. Oduzeli su 50 golova od mog sina - rekao je Hoze Antonio Lopetegi za "El Mundo" pred El Klasiko. 

On je dodao da njegov sin mora da izvuče najbolje iz onoga što ima.

- Mora da se zadovolji onime što ima i nemojte da me shvatite pogrešno, on je srećan sa igračima koje ima. Najčešće kaže kako ima divne ljude i da daju sve od sebe. Ne krivi igrače. Međutim kada nema materijala nema ni rezultata. Bilo je ranije materijala ali je on otišao - rekao je Đulenov otac misleći na odlazak Ronalda u Juventus.

Lopetegi broji poslednje dane pa i sate na mesto trenera "kraljevića", izvesno je da će Antonio Konte uskoro sesti na užarenu klupu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading