ZVEZDA ČUVA NAPADAČA!

Autor:

Sport

30.10.2018

09:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Crvene zvezde Milan Pavkov po svemu sudeći potpisaće novi višegodišnji ugovor sa crveno-belima. Aktuelni mu ističe na leto 2019. godine što znači da vi već ove zime mogao da dogovori saradnju sa drugom ekipom i ode iz Beograda bez obeštećenja. Ipak, ne sede u Ljutice Bogdana skrštenih ruku.

RepublikaFoto: Starsport
Milan Pavkov

Pakov se na početku ove sezone izborio za važnu ulogu u napadu Crvene zvezde, pa je uprava srpskog šampiona odlučila da produži saradnju sa snažnim golgeterom, piše "Sportski žurnal".

Pavkovu aktuelni ugovor ističe u junu 2019. godine, što znači da bi on već od januara mogao da potpiše predugovor sa nekim drugim klubom, pa bi tako crveno-beli ostali bez obeštećenja.

Za bivšeg napadača Radničkog iz Ništa tokom leta je postojalo interesovanje iz Španije i Turske, ali je Pavkov ipak ostao da se bori za mesto u timu kod Vladana Milojevića i uspeo je u tome, pa će uskoro uslediti zaslužena nagrada.

Ovakav epilog bi značio i Nišlijama, s obzirom da je Crvena zvezda Pavkova platila 300.000 evra, dok bi 30 posto od naredne prodaje pripalo Radničkom.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading