MIRKOVIĆ: Nije prijatno, trebalo je ranije da završimo meč; KRUNIĆ: Uspeli smo

Autor:

Sport

31.10.2018

18:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nov remi Partizana...ovaj put protiv Čukaričkog. To je treći uzastopni remi crno-belih, a peti meč iz kog ekipa Zorana Mirkovića odnosi samo bod.

RepublikaFoto: Starsport
Zoran Mirković

- Utakmica je bila zanimljiva za gledanje, navijači su podeljeni ko je zadovoljan, ko nije zadovoljan. Trebalo je ranije da rešimo meč, ovo je 100. put da primamo gol iz prvog udarca. To je i manjak koncentracije, ali naglasio bih naše propuštene šanse, trebalo je daleko pre toga da rešimo meč. Situacija nije prijatna, videćemo kako i šta dalje - rekao je Mirković.

Da li ste zadovoljni igrom, uprkos rezultatu 1:1?

- Delimično sam zadovoljan. Bilo je dosta propusta, ali bilo je i dobrih stvari. Mi smo igrali protiv odlične ekipe, ne protiv nikoga. U takvoj igri smo stvorili dobre prilike, ali ih nismo iskoristili - odgovorio je Bata.

Enake je u medijima seljen iz kluba, a danas je zaigrao i postigao gol, kako ste njime zadovoljni?

- Dosta je to dobro, odigrao je što se od njega očekivalo. Neutralisao je Bogosavca i nametnuo se na njemu, tako da sam zadovoljan - rekao je Mirković.

Partizan je imao prečke i stvarao šanse, ali je na kraju Stojković morao da spasava mrežu jer je i Čukarički krenuo u ofanzivu. Sa tribina je tokom skoro cele utakmice skandirano protiv uprave, a ne za tim, kako to utiče na ekipu, ako uopšte?

- Nisam siguran da igrači u tim momentima kada drže fokus na igru da mogu da obrate pažnju na te stvari, ne verujem da imaju takvu moć zapažanja - rekao je Mirković.

RepublikaFoto: Starsport
Simo Krunić

Trener Čukaričkog Simo Krunić složio se otprilike sa analizom svog kolege, ali je pohvalio svoj tim.

- Čestitam i jednoj i drugoj ekipi na fer i korektnoj igri i mojoj na borbi do poslednjeg minuta. Dali smo sve od sebe i na kraju smo uspeli. Partizan nas je stisnuo, a mi nismo stvarali šanse. Čestitam igračima, posebno Mudrinskom koji nas ponovo spasava. On je za mene jedan od najboljih centarfora u ligi, ali je imao dve teške povrede, treba mu malo vremena da se vrati - rekao je Krunić.

Trener Čukaričkog otkrio je i jedan važan detalj, jer je klub razmišljao o odlaganju utakmice zbog kadrovskih problema.

- Dosta nam je igrača bolesno ili ima kartone, mislili smo da odložimo utakmicu, zato je danas od početka bilo toliko mladih igrača u timu. Ja sam mnogo puta naglašavao da imamo dobre mlade igrače i da se ne vidi razlika ko je na terenu, oni ili mlađi - rekao je Krunić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading