RAZUMAN SUAREZ: Normalno je da Barsa traži novu DEVETKU

Autor:

Sport

01.11.2018

16:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luis Suarez se pokazao kao pravi lider Barselone u odsustvu Lea Mesija, u duelu protiv Real Madrida. Urugvajac ne da na Blaugranu, ne dozvoljava da se diže fama oko toga što se u poslednje vreme mnogi napadači odvode u vezu sa njegovim klubom, naprotiv, pun je razumevanja.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Luis Suarez

- Imam 31 godinu, uskoro ću 32, očigledno da Barsa mora da traži devetku. To je ogroman klub, mora da razmišlja o budućnosti. Ne čudi me što su veliki broj igrača kandidati za centarfora, levo krilo ili neku drugu poziciju. Niko ništa ne treba da mi govori - izjavio je Urugvajac.

Sjajni napadač je briljirao u proteklom Klasiku kada je, u odsustvu Lionela Mesija, sa tri gola vodio Barsu do velikog trijumfa 5:1.

- Postići tri gola protiv bilo koga je neverovatan uspeh, a pogotovo protiv Reala. Uživao sam u trenutku - istakao je Suares i dodao:

- Mnogi su sumnjali u nas zbog Leove povrede. Ponosni smo na način na koji smo odgovorili. Ne smemo da zavisimo samo od Mesija ili Busketsa.

Katalonci posle 10 kola zauzimaju prvo mesto na tabeli La Lige sa 21 bodom, jednim više od drugoplasiranog Alavesa. U subotu ih očekuje gostovanje Rajo Valjekanu, a u utorak okršaj sa Interom u Milanu u Ligi šampiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading