TUMBA VERUJE U BATU: Samo rezultati fale, već se bolje igra

Autor:

Sport

03.11.2018

13:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najtrofejniji trener u istoriji Partizana, Ljubiša Tumbaković, izjavio je da je pitanje trenutka kada će fudbaleri crno-belih početi da pobeđuju. Tumbaković je pohvalio svog doskorašnjeg pomoćnika na klupi Crne Gore, Zorana Mirkovića uz napomenu da ovakav rasplet situacije za njega nije neočekivan.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ljubiša Tumbaković

- Nije ovaj rasplet za mene neočekivan. Obično se prvenstvo razvije u pravcu koji mu odredi početak. Ova godina nije dobro počela i zato će biti prazna, ali verujem da će Bata Mirković dosta toga promeniti nabolje. Već je bolje, bez obzira na to što rezultati nisu prisutni. Pitanje je trenutka kad će doći i oni. Napravljena je selekcija bez sadašnjeg trenera. On mora da vodi igrače koje nije pripremao niti ih je angažovao. Uprkos tome, neke njegove utakmice su bile fantastično postavljene i vođene. Mislim na meč s Dancima, Bešiktašem i derbi. Kad se Partizan bude stabilizovao pravljenjem dopunske selekcije, doći će i pobede - izjavio je Tumbaković.

RepublikaFoto: Starsport
Zoran Mirković

Tumbaković je na pomenuo da je važno da Partizan ne gubi utakmice i da iz ove situacije može da izađe samo velikim radom.

- Naiđe period kad jednoj ekipi sve ide, i suprotno, kad drugoj ekipi ništa ne ide. Očigledno je da se Partizan nalazi u jednom prostoru iz kojeg se može izaći samo velikim radom, za koji sada ne postoji vreme zbog takmičenja, ali doći će. Bože moj, igraće se fudbal i sledeće sezone - zaključio je selektor Crne Gore.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading