MURINJO POBESNEO!

Autor:

Sport

04.11.2018

04:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mančester junajted jeste bio bolji od Bornmuta (2:1), ali je Žoze Murinjo bio više nego ljut.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- Rekao sam na poluvremenu da sam bio najsrećniji čovek na svetu, jer je rezultat na poluvremenu trebalo da bude 6:2. Bili smo defanzivno užasni, ništa nismo pružili od onoga što radili tokom nedelje. Igrači koji su gledali ovaj meč, verovatno nam neće verovati koliko smo radili tokom nedelje. Drugo poluvreme je bilo mnogo bolje, stvorili smo mnogo šansi i zaslužili da postignemo gol pre 92. minuta - rekao je Murinjo.

Njemu nije jasno šta se deilo. 

- Ne mogu da razumem zbog čega smo počeli sporo. Moji treneri su rekli da je to bilo najbolja priprema utakmice u dosadašnjem toku sezone. Nekoliko grešaka stvara nestabilnost. Volim "pesmu" - 'napad, napad, napad', ali morate da imate stabilnost onda kada izgubite loptu. Ponovo nam se to dogodilo protiv dobrog protivnika, ali mi smo spremni na sve. Stvarno ne mogu da shvatim tu vrstu razmišljanja, od koje će mi kosa dodatno osedeti - zaključio je Murinjo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading