PRED LIVERPUL - Stojković: Uz punu "Marakanu" možemo sve!

Autor:

Sport

04.11.2018

15:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izabranici Vladana Milojevića vraćaju se najtežim izazovima u utorak, 6. novembra, kada ih od 18.55 časova očekuje susret sa Liverpulom u okviru grupe C Lige šampiona. Desni bek crveno-belih Filip Stojković očekuje da će njegova ekipa na svom terenu pružiti dobru partiju.

RepublikaFoto: Starsport

- Svako od nas želi da se takmiči sa najboljima. Mi smo vredno radili od kada smo se okupili kako bismo stigli do ovog nivoa na kome smo sada. Na svom terenu dočekujemo prošlogodišnjeg finalistu Lige šampiona. Svi zvezdaši žive za ovakve utakmice. Na nama je sada da izađemo na teren, da se borimo i da pokažemo svoj kvalitet - rekao je Stojković.

On ističe da će crveno-belima pomoći iskustvo iz prethodnih mečeva.


- Mnogo nam znači sve što smo prošli u proteklom periodu. Stekli smo značajno iskustvo, videli smo na kom nivou se igra fudbal u Ligi šampiona i naučili šta treba da uradimo kako bismo se suprotstavili protivnicima iz grupe. Neosporno je da naš rival ima izuzetan kvalitet, Liverpul igra u jednoj od najjačih liga na svetu. Takođe, ne možemo da poredimo finansijska sredstva koja oni ulažu u klub sa onim što mi imamo, ali sam siguran da u fudbalu novac nema uvek najveću ulogu. Podjednako su bitni i želja, motiv, borbenost, zajedništvo, a mi sve to imamo i zato možemo da se nadamo povoljnom rezultatu u utorak.

"Marakana" ispunjena do poslednjeg mesta biće dodatna snaga našim fudbalerima.

- Uoči svake utakmice ističemo koliko nam znači podrška sa tribina tako da možete da zamislite koliko smo uzbuđeni sada kada znamo da će naši navijači ispuniti stadion i navijati kao jedan svih 90 minuta. Siguran sam da su oni taj naš pokretač. Želimo da im se odužimo za sve što rade za nas i za svu podršku koju nam pružaju. Verujem da ćemo u utorak svi napustiti stadion zadovoljni - poručio je Stojković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading