Zvezda upozorava pred meč sa Liverpulom!

Autor:

Sport

01.11.2018

18:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda će 6. novembra od 18.55 ugostiti na stadionu "Rajko Mitić" Liverpul u okviru 4. kola Lige šampiona, a crveno-beli apeluju na pristalice svog kluba da ukoliko nisu kupili karte na vreme ne nasednu na prevare falsifikatora.

RepublikaFoto: Starsport
Stadion "Rajko Mitić"

Crveno-beli posle 26 godina igraju najelitnije fudbalsko takmičenje, a brojne pristalice nisu uspele da dodđu do karata, što otvara prostor onima koji žele da zarade na Zvezdinoj slavi,  ovu priliku će pokušati da iskoriste prevaranti nudeći navijačima falsifikovane ulaznice.

Crvena zvezda je uputila apel svima koji nisu kupili karte za meč sa Liverpulom.

- Klub naglašava kako ne snosi bilo kakvu odgovornost za ulaznice koje nisu kupljene na zvaničnim prodajnim mestima, jer će samo osobe sa validnim ulaznicama moći da priđu Marakani- piše u saopštenju na zvaničnom sajtu Crvene zvezde.

- Crvena zvezda apeluje na sve navijače da nikako ne kupuju falsifikovane karte koje su se pojavile u opticaju, bilo da se radi o ulaznicama sa blagajne stadiona "Rajko Mitić" ili onih putem onlajna. Svaka neispravnost će se proveravati i to na posebnim šalterima Marakane, a ako se utvrdi da postoji neispravnost i da je lice pokušalo da uđe sa neispravnom ulaznicom, biće predato policiji i dalje procesuirano- upozoravaju crveno-beli.

RepublikaFoto: Starsport

Zvezda na kraju napominje da će kontrola biti vrlo rigorozna.


Crvena zvezda posle tri odigrana kola ima jedan bod i nalazi se na poslednjem mestu Grupe C Liverpula.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading