MILOJEVIĆ JASAN: Ne zanima nas tabela!

Autor:

Sport

31.10.2018

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević bio je zadovoljan izadnjem svojih fudbalera protiv Bačke, a crveno-beli su povećali prednost u odnosu na večitog rivala i ekipu Radničkog.

RepublikaFoto: Starsport
Trener Crvene zvezde

- Ne gledamo tabelu, ni koliko imamo bodova prednosti. Imamo još mnogo utakmica do kraja. Imamo sreće da nas prati lepo vreme, nisu teški tereni. Imamo zgusnut raspored… Nas interesuje samo prva naredna utakmica. Vaše je da pitate, moje da odgovorim- rekao je Vladan Milojević

On je dodao da su crveno-beli bili bolji i zasluženo stigli do 13. pobede u prvenstvu.

- U pripremi meča smo znali da ćemo se nameriti na ekipu koju voli da igra. Vidi se da se radi i trenira. Jako mi se sviđa Bačka, imaju dobru filozofiju. Mi smo danas bili bolji. Želeli smo Marinu i Rodiću da damo minutažu posle odsustva. Neke igrače smo i odmarali. Imam veliki izbor igrača, momci koji imaju manju minutažu i malo imaju problem sa samopouzdanjem- rekao je Milojević.

RepublikaFoto: Starsport

Realan je bio i trener gostujuće ekipe Dejan Čelar, ali i zadovovoljan izdanjem svoje ekipe.

- Zaslužena pobeda Zvezde. Tek kada se nađete blizu terena vidite koliko je to moćna i organizovana ekipa. Mi smo došli da se premerimo sa najboljim timom iz Srbije. Nismo se obrukali, pokazali smo deo našeg modela. Njima želim sve najbolje protiv Liverpula, za ovu našu ligu su prejaki. Čestitam Milojeviću- rekao je Čelar.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading