MILOJEVIĆ PRED BAČKU: Klupski lekar mi je najbolji drug!

Autor:

Sport

30.10.2018

13:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević uoči prvenstvene utakmice protiv Bačke izjavio je da mu je klupski lekar Dejan Purić najbolji drug i da je zajednička strategija da na teren idu samo zdravi igrači.

RepublikaFoto: Starsport
Vladan Milojević

- Dobro je da je Marin sanirao povredu i trenira u punom ritmu, kao i Rodić. Boaći i dalje ima problem i na njega nećemo moći da računamo u narednim utakmica, dok Babić ima manjih zdravstvenih problema. Nekoliko momaka igra u kontinuitetu, pa ćemo možda nekome od njih dati predah. I Jovičić je bio u grupi povređenih, videćemo i koliko ćemo sa njim rizikovati - rekao je Milojević na konferenciji za medije.


Kako je naveo, Bačka je dobra ekipa, što je pokazala željom da se nadmeće i kod kuće i u gostima.

- Ima svoju filozofiju, koja je i pečat trenera Čelara. Ne bih preterao ako bih rekao da bi Bačka mogla da ima i neki bod više, odnosno da bude bolje plasirana na tabeli. Očekuje nas teška utakmica i pozivam navijače da dođu u što većem broju na Marakanu - dodaje trener Zvezde.
RepublikaFoto: Starsport
Navijači Crvene zvezde

Milojeviću je prethodni meč u Šapcu bio 50. prvenstveni na klupi Crvene zvezde, uz impresivan učinak - 44 pobede, pet remija i samo jedan poraz.


- Svaka utakmica na klupi Zvezdi je za mene velika čast i velika radost, srećan sam što sam trener velikog kluba koji je zaslužan za sve što sam napravio. Treniram divne momke. Uvek gledam unapred i radujem se svakom sledećem izazovu - poručio je Milojević.

Utakmica 14. kola Superlige Srbije između Crvene zvezde i Bačke igra se sutra od 18.30 sati na stadionu Rajko Mitić.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading