ZVEZDA REDOM GAZI: Lekcija za Bačku, crveno-beli i dalje neprikosnoveni!

Autor:

Sport

31.10.2018

19:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde nastavili su pobednički niz u Superligi pošto su u okviru 14. kola savladali Bačku rezultatom 3:1.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde

Furiozno su crveno-beli ušli u meč, već u 26. sekundi Milan Pavkov postiže pogodak, teško da je moglo bolje da počne za crveno-bele, a Pavkov je uspeo da opravda poverenje koje mu sve češće ukazuje Vladan Milojević.

Bilo je jasno u kom smeru će sve krenuti, jer je već u 16. minutu prednost crveno-belih duplirao Marko Gobeljić, za overu dominacije kluba iz Ljutice Bogdana.

Nisu uspeli gosti da dođu do svoje igre, stvorili su tek nekoliko prilika sa kojima se Milan Borjan lako izborio, a domaći su konstantno pritiskali.

 Crveno-beli su i do kraja poluvremena dominirali, ali nisu uspeli da postignu još jedan pogodak.

Drugo poluvreme je počelo mirnije, domaći jesu imali loptu u svom posedu, ali tek u 62. minutu Simić potvrđuje trijumf Crvene zvezde.

RepublikaFoto: Starsport

Uspeo je da samo posle 2 minuta rezervista Uglješa Radinović postigne utešni gol za Bačku, ali stvari su postale jasne već posle 3. gola. Od 77. minuta gosti su igrali sa igračem manje. 

Zvezda nastavlja pobedički niz u Superligi i "ljubomorno" čuva prvo mesto na tabeli.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading