NAMESTIO NIŠAN: Srbin čovek odluke u Španiji!

Autor:

Sport

04.11.2018

17:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Kadiza savladali su Elče na svom terenu sa više nego ubedljivih 5:1. Naš internacionalac Dejan Lekić našao se u glavnoj ulozi u trijumfu svog tima.

RepublikaFoto: youtube.com/Welcome To LaLiga TV
Dejan Lekić

Iako je na teren ušao početkom drugog poluvremena Srbin je uspeo da prvo asistira, a onda i pogodi mrežu protivnika u 63. minutu.

- U prvom poluvremenu smo bili loši, ali sam onda mojim ulaskom i ulaskom Salvija Sančeza pokazali da imamo superioran napad. Stvari su se okrenule onako kako smo hteli, moramo da nastavimo ovako - rekao je Lekić.

Fizičko stanje bilo je nešto što je stvaralo veliko probleme nekadašnjem reprezentativcu Srbije.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
FK Barselona

- To je bio problem kada sam stigao. Nisam siguran da sam na 100 posto spremnosti, ali sam malo bolje i moram jako da treniram svaki dan kako bih pokazao zbog čega sam ovde. Ovaj tim zaslužuje da bude u vrhu tabele - nastavio je napadač.

Kadiz je na fanstastičan način, u roku od svega 25 minuta postigao pet golova, a Lekiću je ovaj današnji bio drugi vezani u sezoni.

- Neke stvari se događaju kada najmanje očekujete. Pet golova je postignuto vrlo brzo. Moramo da pokušamo da ponovovimo ovo - zaključio je Lekić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading