LONDON OBOJEN U PLAVO: Morata srušio Milivojevićev Palas!

Autor:

Sport

04.11.2018

18:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Čelsija lako su došli do pobede u 11. kolu Premijer lige protiv Kristal Palasa. Probudio se Alvaro Morata kada je najpotrebnije i sa dva gola rešio večeras nedoraslog rivala.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dvostruki strelac - Alvaro Morata

Nije Palas još uvek dorastao šampionskim ambicijama Čelsija. Bilo je to jasno i na ovom meču. Ekipa Maurisija Sarija još uvek nema poraz u Premijer ligi, a tako je ostalo i u malom gradskom derbiju. Na "Stamford Bridž" su gosti došli u nezgodnom momentu. Trebaju im bodovi, dugo čekaju na pobedu, a udarili su na raspoloženog Alvara Moratu.

Španac je odigrao odličan meč i sa dva gola upisao tri boda svom timu. Prvi gol postigao je u 32. minutu, a period dobre igre gosti su iskoristili da u 53. preko Androsa Tauzenda poravnaju rezultat i učine meč neizvesnim. Ipak, ponovo španski napač pogađa u 65. minutu za novo vođstvo "plavaca". Tačku na i stavio je njegov zemljak Pedro samo pet minutu kasnije.

Čelsi je sada preuzeo drugo mesto od Liverpula, a oba tima kaskaju za Sitijem.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading