PRPA! ŠIPTAR DEFINITIVNO NE DOLAZI U BEOGRAD!

Autor:

Sport

05.11.2018

09:19 >> 09:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde i Liverpula ovog utorka (18.55) igraju meč četvrtog kola grupne faze Lige šampiona. Kao što je bilo najavljeno Džerdan Šaćiri neće biti u avionu "Redsa" za Beograd.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Džerdan Šaćiri

Trener Jirgen Klop ćeobjavio konačan spisak putnika za Beograd, ali na njemu nema reprezentativca Švajcarske kojeg će da ostavi u Mersisajdu. Nemac je zabrinut da bi Šaćirijev odlazak u Beograd mogao da izazove burnu reakciju navijača Crvene zvezde, a odluka da ga ostavi kod kuće sprečila bi da utakmica poprimi političku konotaciju i ode u sasvim drugom smeru.

Šaćiri bi, prema navodima medija, sigurno bio meta navijača Crvene zvezde koji su ga, navodno, uzeli na zub zbog kosovskog porekla još tokom Mundijala u Rusiji, kada je na kopačkama nosio zastavu takozvanog Kosova i provocirao navijače Srbije.

Podsetimo, Šaćiri je posle prve utakmice sa Zvezdom rekao da se ne plaši putovanja u Beograd.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Jirgen Klop

- Idem tamo da igram fudbal. Ne radi se o politici već o sportu. Neću da brinem ni o čemu. Bio sam u ovakvoj situaciji na Svetskom prvenstvu u Rusiji i sve je na kraju ispalo dobro - rekao je Šaćiri.

Sastav Liverpula za gostovanje Crvenoj zvezdi izgleda ovako:

Fabinjo, Virdžić van Dajk, Žoržinjo Vijnaldum, Dejan Lovren, Džejms Milner, Nabi Keita, Roberto Firmino, Sadio Mane, Mohamed Salah, Džo Gomez, Alison Beker, Danijel Staridž, Alberto Moreno, Adam Lalana, Simon Minjole, Endrju Robertson, Divok Origi, Dominik Solanke, Žoel Matip, Kaoimin Keleher i Trent Aleksander-Arnold.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading