ANRI OČAJAN: Došao sa velikim očekivanjima u Monako, fudbaleri neće da igraju!

Autor:

Sport

05.11.2018

22:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Monaka su u velikoj su igračkoj i rezultatskoj krizi, a ekipu nije uspeo da trgne ni dolazak legendarnog Tijerija Anrija koji smatra da njegova ekipa nema motiv ni želju da igra fudbal.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Tijeri Anri

Polufinalista Lige šampiona iz sezone 2016/17. je na deobi poslednjeg mesta na tabeli prvenstva Francuske sa samo 7 bodova iz 12 mečeva.

- Protiv Remsa nismo dobili nijedan duel, bukvalno svaki je pripao protivniku. Kada smo imali igrača više, nismo bili u utakmici uopšte, a onda smo i mi dobili crveni karton. Nismo odigrali baš ništa, a to je zabrinjavajuće- izjavio je Anri.

Monako je prošle sezone bio drugi u prvenstvu Francuske, odmah iza neprikosnovenog PSŽ-a.

- Nema to veze sa taktikom, očigledan je nedostatak želje. Izgleda da se ovim igračima ne igra fudbal. Ako ne dobiješ nijedan duel, nemoguće je da pobediš. Navijači su frustrirani i potpuno ih razumem. Kad izađete na teren i nehotice odbijate da igrate, onda je baš teško. Moramo da pronađemo samopouzdanje. Ne bih došao u Monako da ne mislim da nemamo kvalitetu u ekipi- istakao je Anri, čiji je tim ove sezone ima samo jednu pobedu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading