KRSTAJIĆ: Nastasića bih zvao, ali rekao je da neće dok sam ja selektor!

Autor:

Sport

06.11.2018

11:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić kaže da nije zlopamtilo i da bez obzira na izjave Matije Nastasića nema problem da ga ponovo pozove u nacionalni tim.

RepublikaFoto: Starsport
Selektor "Orlova"!

Nastasić i Milivojević se ponovo nisu našli na spisku pred duele sa Crnom Gorom i Litvanijom u Ligi nacija.

- Meni je žao, iskreno da vam kažem, radi se o dobrom momku i dobrom igraču. Izjave koje je dao da ne želi da igra za reprezentaciju Srbije dok sam ja ovde, ja ne mogu to da osporavam, to je njegov stav. Ali, bez obzira na njegov stav i njegovovo razmišljanje on je i dalje na našem skreneru, kad bude doneo odluku, a ja budem na ovom mestu, da ponovo želi da igra za Srbiju, stručni štab će odlučiti da li će igrati. Do tada je suludo pričati o tim stvarima- rekao je Krstajić.

RepublikaFoto: Starsport

Milivojević je bio brutalniji u izjavama prema selektoru, ali za Krstajića ni on nije otpisan.

- Mi smo posle prve njegove izjave, ja sam prešao preko svega, nisam sujetan, Srbija je iznad svih nas,  ali pojavila se ponovo njegova izjava, malo me je iznenadila, nisam zlopamtilo, pogode me neke stvari pa reagujem u momentu, držim svoj stav- rekao je selektor "orlova".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading