KLOP ODUŠEVLJEN "ZEMUNELOM": Od Partizana dobio poklon

Autor:

Sport

06.11.2018

15:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strateg Liverpula je jutros izveo svoj tim na teren SC "Partizan-Teleoptik" u Zemunu i odradio poslednji trening pred večerašnju utakmicu sa Crvenom zvezdom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Jirgen Klop

"Mondo" piše da je Jirgen Klop bio pozitivno iznenađen uslovima u kojima rade fudbaleri Partizana, a nije mogao da veruje kada su mu saopštili da je "Zemunelo" izgrađen pre 20 godina.

Nemac je bio oduševljen načinom na koji se Partizanov trening centar održava, a iz "Zemunela" je poneo i prigodan poklon.

Fudbalski klub Partizan darivao je Jirgenu Klopu crno-beli dres sa brojem četiri u znak prijateljstva koje dva kluba gaje godinama unazad.


Crno-beli i engleski velikan tradicionalno imaju dobre odnose i Liverpul je jedan od klubova koji redovno čestita uspehe fudbalskom klubu Partizan.
Liverpul će večeras od 18 časova i 55 minuta odmeriti snage sa Crvenom zvezdom u okviru 4. kola grupne faze Lige šampiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading