Kreće drugi krug: Zvezda protiv Dinama, Partizan na Radnik

Autor:

Sport

09.11.2018

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predstojećeg vikenda kreće drugi krug takmičenja u Superligi Srbije, lider Crvena zvezda gostuje "fenjerašu" Dinamu iz Vranja, a Partizan dočekuje još jedan tim sa juga Srbije Radnik iz Surdulice u utakmicama 16. kola.

RepublikaFoto: Starsport

Zvezda u fantastičnom raspoloženju putuje u Surdulicu, gde je Dinamo domaćin, nakon što je napravila senzaciju pobedom nad Liverpulom (2:0) u Ligi šampiona, ali i zbog ogromne prednosti na tabeli - devet više od niškog Radničkog i čak 13 od Partizana.

Samo četiri dana pre meča sa novajlijom u ligi, tim Vladana Milojevića ostvario je jednu od najvećih pobeda u istoriji kluba, ali kao što je trener crveno-belih mnogo puta naglašavao, prioritet je domaće takmičenje i nastavak serije trijumfa.


Drugoplasirani Radnički, takođe, gostuje debitantu Proleteru, bivšem klubu trenera Nenada Lalatovića, i to večeras na otvaranju kola.

Nešto lakši zadatak ima Partizan protiv Radnika i to nakon što je u prethodnoj rundi prekinuo loš niz od tri remija.

Crno-beli će tražiti i revanš Radniku za prvi poraz u sezoni na startu Superlige u Surdulici (1:0).

Raspored utakmica, petak: Proleter - Radnički (18 sati). Subota: Mačva - Spartak (13), Bačka - Voždovac (13), Partizan - Radnik (13), Zemun - Čukarički (13), Dinamo - Crvena zvezda (15), Mladost - Vojvodina (16), Rad - Napredak (18).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading