VULETIĆ EKSPRESNO ODGOVORIO TERZIĆU: Svako se češe tamo gde ga svrbi!

Autor: mondo.rs

Sport

12.11.2018

18:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić odgovorio je generalnom direktoru Crvene zvezde Zvezdanu Terziću na njegove primedbe na račun uprave crno-belih i poklanjanje dresa sa brojem 4 treneru Liverpula Jirgenu Klopu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Vuletić odgovorio na prozivke!

- U svojoj taštini oholosti, čovek, za kojeg 20 dana nismo čuli ništa o poslednja dva rezultata kluba koji predvodi, sada imputira Partizanovim čelnicima nekakvu nezrelost i objašnjava da je dres sa brojem 4, poklonjen kao znak pažnje Jirgenu Klopu, nekakva aluzija na broj primljenih golova Zvezde u Liverpulu.

Kao mali prilog njegovoj doktorskoj disertaciji, sklon sam da ga podsetim da je Klop najveći deo svoje igračke karijere nosio broj 4 na dresu. Ovaj je trener pokazao izuzetno poštovanje prema Srbiji noseći na reveru znak Natalijine ramonde i Albanske spomenice u znak sećanja na veliki trijumf Srbije nad njegovom zemljom u Velikom ratu (Prvom svetskom ratu).

To poštovanje ovom njegovom gestu, naše crveno-belo navijačko aerodromsko osoblje nije uzvratilo istom merom, a ostaje prava misterija kojim je deduktivnim metodama uvaženi doktor tumačio simboliku broja 4 izuzev po onoj narodnoj da se "svako češe tamo gde ga svrbi".

RepublikaFoto: Starsport

Po toj njegovoj (Terzićevoj) neupitnoj logici, kada bi u goste Partizanu došao sadašnji trener Pari Sen-Žermena Tomas Tuhel i dobio na dres sa brojem 6, postavlja se pitanje kakva bi tada bila doktorova asocijacija, uprkos činjenici da je Tuhel tokom svoje igračke karijere u Študgeter Kikersu i Ulmu najčešće nosio baš broj 6 na dresu.


Nije on propustio ni da parafrazira Njegoša govoreći kako to "biva što biti ne može".

Njegoš i direktor Zvezde imaju samo jednu zajedničku odrednicu: Crnu Goru. Prvi je bio njen vladika i gospodar, a drugi begunac na njenoj teritoriji u vreme istrage interpola- izjavio je Vuletić za "Mondo".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading