TERZIĆ ISPROZIVAO "VEČITE": Nezrelost! Ko se zadanji smeje, najslađe se smeje!

Autor: mondo.rs

Sport

12.11.2018

16:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić prokomentarisao je istorijsku pobedu nad Liverpulom, optužbe "Ekipa" za nameštanje utakmice protiv Pari Sen Žermena, kao i to što su večiti poklonili Jirgenu Klopu dres sa brojem 4.

RepublikaFoto: E-stock/Grujičić
Generalni direktor Crvene zvezde

- Verujte mi, osećalo se u vazduhu da se sprema nešto specijalno. Danima je vladala pozitivna atmosfera i provejavala neka čudna energija. Kroz hodnike, u svlačionici, na terenu… Sretao sam zaposlene na stadionu, slušao komentare tipa "osećam da možemo". Kao da se zajednička vera pretvorila u nešto natprirodno i čudo se dogodilo- rekao je Terzić za "Mondo". 

Ova pobeda došla je nekoliko nedelja nakon optužbi prestižnog francuskog dnevnika "Ekip" u umešanost Zvezdinih zvaničnika u klađenje na ubedljiv poraz od Pari Sen Žermena. 


- Ono što je najvažnije, francusko tužilaštvo i policija nemaju nikakve dokaze da je bilo ko iz Crvene zvezde umešan u tu priču. Imamo jasnu poruku iz Niona da UEFA ne vodi nikakvu istragu protiv našeg kluba- rekao je direktor Zvezde. 
RepublikaFoto: Starsport

Čelnicima Zvezde se nije svidelo što je rukovodstvo najvećeg rivala Partizana poklonilo menadžeru Liverpula Jirgenu Klopu dres sa brojem "4". 


- To dovoljno govori o nezrelosti tih ljudi da vode jedan veliki klub kao što je Partizan. Pazite situaciju, u Beograd dolazi nemački trener koji sedi na klupi engleskog kluba i oni mu uručuju dres kao aluziju na četiri gola protiv srpskog kluba. Nemam reči. Evo kako im se vratilo, jednom spektakularnom pobedom Zvezde nad tim istim Jirgenom Klopom- rekao je Terzić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading